Laadukkaat sähkötyöt Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

LuottoSähkö Oy hoitaa sekä vaativat sähkösaneeraukset että pienemmät sähkötyöt ja -asennukset luotettavasti ja varmasti Pirkanmaan alueella.

Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita yksityisasiakkaista yrityksiin ja taloyhtiöihin. Takaamme laadukkaan työnjäljen kaikenlaisissa kohteissa, eikä mikään sähkötyö ole meille liian suuri tai pieni. Hoidamme niin omakotitalojen täydelliset sähkötyöt kuin sähkökeskusten vaihdot sujuvasti ja turvallisesti.

 

Muista, että asennamme myös sähköautojen latauspisteet Pirkanmaan alueella. Kysy rohkeasti lisää palveluistamme!

Kotitalouksien sähkötyöt

Hoidamme yksityiskotien sähkötyöt alusta loppuun turvallisesti ja kilpailukykyiseen hintaan. Jos remontoit kotiasi, yrityksemme hoitaa täydelliset sähkösaneeraukset sekä pienemmät sähköremontit ja korjaustyöt vahvalla ammattitaidolla.

 

Teemme paljon omakotitalojen sähkösaneerauksia ja sähkötöitä avaimet käteen -periaatteella – voit jättää homman täysin huoleksemme. Jos rakennat uutta kotia, tilaa sähköasennukset tehokkaalta tiimiltämme.

 

Vaikka kyseessä olisi vain nopea asennus- tai korjaustyö, kutsu meidät apuun – takaamme onnistuneen lopputuloksen.

Palvelut remontti- ja rakennusyrityksille

Etsiikö remontti- tai rakennusalan yrityksesi luotettavaa kumppania sähkötöiden toteuttamiseen? Me palvelemme yrityksiä kaikenlaisissa sähkötyötarpeissa. Asennamme ja korjaamme sähköt kaikissa kiinteistön tiloissa keittiöstä kylpyhuoneeseen.

 

Hoidamme sähkösaneeraukset ja -työt Pirkanmaan remontti- ja rakennuskohteisiin asiakkaan toiveiden mukaan. Pidämme huolen, että remontti edistyy täsmällisesti aikataulussa ja lopputulos on laadukas ja turvallinen.

Palvelut LVI-liikkeille

Teemme kaikenlaisia sähköasennuksia ja töitä aliurakointina Pirkanmaan LVI-alan yrityksille. Sähköistämme muun muassa pumput ja kytkemme lämminvesivaraajat.

 

Voit pyytää apuamme yksittäiseen sähkötyöhön tai laajempaan saneeraukseen. Palvelemme ketterästi niissä tilanteissa, kun LVI-tiimisi kaipaa sähköalan osaajaa.

Palvelut taloyhtiöille

Sähkötöiden ja -korjausten ulkoistaminen yhdelle luotettavalle kumppanille tekee taloyhtiöiden toiminnasta helpompaa.

 

Me hoidamme taloyhtiöiden kaikenlaiset sähkötyöt – tarvittaessa myös sähkösaneeraukset – joustavin aikatauluin ja varmalla ammattitaidolla.

 

Pyydä tarjous, niin sovitaan taloyhtiösi tarpeisiin parhaiten sopiva palvelupaketti.