Sähköautojen latauspisteiden asennukset Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

Sähköautojen latauspisteiden asennus Pirkanmaalla!

 

Sähköautojen latauspisteille on jatkuvasti enemmän tarvetta. LuottoSähkö Oy hoitaa latauspisteiden asennukset luotettavasti koko Pirkanmaan alueella.

Voit tilata tiimiltämme latauspisteiden asennuksen niin omakotitalojen pihoihin ja autotalleihin kuin yritysten tarpeisiin, esimerkiksi toimistorakennusten yhteyteen. Palvelemme joustavasti sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä.

 

Jos teet kotiisi sähkösaneerausta tai -remonttia, voi sähköauton latauspisteen asentaminen olla kannattavaa näiden yhteydessä. Muista, että saat tiimiltämme myös muut sähkötyöt varmalla ammattitaidolla. Kysy lisää!

Oikea latausasema tarpeisiisi

Me autamme valitsemaan oikean latauspisteen sinun ja kotisi tai yrityksesi tarpeisiin. Jos kotisi on liitetty sähköverkkoon, voi latauspisteen asentaa yleensä ongelmitta. Kotitalouksiin latauspisteen voi asentaa 1- tai 3 vaiheisena, riippuen käyttötarkoituksesta. Latauspisteen teho määräytyy ajoneuvon ja talon pääsulakkeiden mukaan 3,6kW- 22kW välillä. Meiltä saat ratkaisun niin hybridi auton kuin täyssähköauton lataukseen.

 

Meidän kautta latausasemaan saa myös dynaamisen kuormanhallinnan. Kuormanhallinnan avulla varmistat, että pääsulakkeet kestävät ja voit samaan aikaan käyttää huoletta myös muita kodin sähkölaitteita tai ladata toista sähköautoa. 

 

Latausasemaa ei kannata asentaa itse vaan työ on turvallisinta jättää ammattilaisen käsiin. Me pidämme huolen, että latausasema asennuksineen on varma, turvallinen ja kestävä. 

Asennukset avaimet käteen -periaatteella

Toteutamme sähköautojen latausasemien asennukset avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun asti. Hoidamme oikean latausaseman valinnan ja asennuksen lisäksi muun muassa käyttöönottotarkastuksen sekä aseman käyttöönoton opastuksen.

 

Huolehdimme asianmukaisesta vikavirtasuojauksesta ja kaikista asennuksessa tarvittavista materiaaleista ja kiinnitystarvikkeista aina syöttökaapeliin asti.  Jos haluat lisätietoa asennusprosessista, ota rohkeasti yhteyttä.