Led-valaistuksen suunnittelu ja asennus Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

LuottoSähkö Oy suunnittelee ja asentaa led-valaistuksen tarvitsemaasi kohteeseen koko Pirkanmaan alueella.

Palvelemme osaavasti ja luotettavasti niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiä ja taloyhtiöitäkin. 

 

Yritykseltämme voit tilata myös monipuoliset sähkötyöt kaikenlaisiin kohteisiin sekä sähköautojen latauspisteiden asennukset. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää laadukkaista palveluistamme!

Loisteputket lediksi

Loisteputkien aikakausi on tulossa päätökseen. Muun muassa T5- ja T8-tyyppimerkityistä loisteputkista halutaan kokonaan eroon EU-alueella vuoden 2023 aikana, eikä niitä ole saanut enää valmistaa 24.8.2023 jälkeen. Suomessa kyseisiä loisteputkia on satoja tuhansia.

 

Laki myös kieltää uusien loisteputkien tuomisen markkinoille 24.8.2023 jälkeen.

Lakimuutoksen taustalla on loisteputkien sisältämä elohopea. Muutoksella tähdätään myös energiaystävällisempään valaistukseen: ledit kuluttavat 50–70 % vähemmän energiaa kuin loisteputket.

 

Varaudu siis lain vaatimuksiin ja tee pitkän tähtäimen suunnitelma ammattilaisten avulla.

 

Valaisimet tulee vaihtaa kaikissa kiinteistöissä, joissa on vielä loisteputkia. Esimerkiksi T5- ja T8-loisteputket ovat yleisimpiä toimisto- ja varastotilojen valaisimia. Kaikki tilan loisteputket kannattaa vaihtaa kerralla – ei yksitellen.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää loisteputkien vaihdosta lediksi!

Loisteputkien vaihtaminen led-valaistukseen on ympäristöteko

Käänny Pirkanmaalla palvelevan LuottoSähkö Oy:n puoleen, kun suunnittelet valaistussaneerausta. Meidän kauttamme saat valaistuksen suunnittelun, tavarat ja asennuksen. Vaihdamme loisteputket led-putkiksi tai vaihtoehtoisesti valaisimet uusiin led-valaisimiin, mikä on vielä pitkäikäisempi ratkaisu.

 

Toteutamme led-valaistuksia mitä erilaisimpiin kohteisiin, kuten halleihin, työtiloihin, hevostalleihin ja omakotitaloihin. Uusilla valaisimilla valaistusteho paranee huomattavasti.

 

Valaistus suunnitellaan standardi EN12464-1 mukaan, mikä takaa, että valaistus on riittävä ja sopii käyttötarkoitukseen.

 

Valaistuksen standardi EN12464-1 on suunniteltu määrittämään minimivaatimukset erilaisille tiloille ja valaistusratkaisuille.

 

Kun valaistus on suunniteltu ja asennettu ammattitaidolla, sen positiivinen vaikutus tilan käyttäjien hyvinvointiin on merkittävä.